Rendelési és szállítási információk

Üdvözöljük!

Rendelésével kapcsolatban érdeklődhet a következő telefonszámon hétfőtől csütörtökig 9.00-16.00 óráig, pénteken 9.00-13.00 óráig:

+36 1 272-1313

Irodánk és nagykereskedelmi raktárunk elérhetősége:

1047 Budapest, Baross utca 91-95. 6/B

Tel.: (+36 1) 272 1313

Fax: (+36 1) 272-1312

e-mail: napraforgo@napraforgokiado.hu

A változtatás jogát fenntartjuk. Az oldalon esetlegesen előforduló adatrögzítési hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.

A rendelés folyamata  

A Kosár több különböző terméket is tartalmazhat, a mennyiség megváltoztatásával akár ugyanabból a termékből többet is vásárolhat, valamint ki is veheti a kosarából azokat, melyeket nem kíván megvásárolni.

Miután a kosár tartalmát véglegesítette a „Megrendelés” gombbal folytathatja rendelését.

Ha már regisztrált vásárlónk, belépési neve és jelszava megadásával azonosíthatja magát.

Amennyiben tőlünk vagy valamelyik partnerünktől egy Napraforgó Kiadó webáruházban beváltható kupont kap, akkor a kuponkódot a kosár oldalon lehet érvényesíteni a kuponkód beírásával. A kupon beírásakor fontos a kis- és nagybetű, valamint a kötőjel megadása úgy, ahogy a kuponkódban is szerepel.

A "Szállítás" rubrikában választhatja ki az átvétel módját (házhozszállítás vagy személyes átvétel).

A "Számlázási információk" rubrikában adhatja meg az adatait.

A”Megjegyzés, hozzászólás” rubrikában jelezheti, amennyiben a szállítási cím eltér a számlázási címtől. Szállítási címként fontos olyan címet megadni, ahol 8.00-17.00 óra között át tudják venni a csomagot.

A „Fizetés” rubrikában választhatja ki a fizetés módját.

A "Folytatás a következő lépéssel " gombra kattintva a "Rendelés áttekintése" oldalra érkezik, ahol a napraforgokiado.hu összegzést készít a rendelés végösszegéről, a szállítás és a fizetés módjáról.

A " Folytatás a következő lépéssel " gombra kattintva fejezheti be a vásárlást. Az ezt követő oldalon - utánvétes fizetés esetében –a fizetési eljárás befejeződött felirat jelenik meg rendelésének számával, ekkor biztos lehet abban, hogy rendszerünk regisztrálta vásárlását. Kártyás fizetés esetében rendszerünk átirányítja Önt az OTP Bank biztonságos szerverére, majd a sikeres fizetési tranzakció után zárul le a vásárlás folyamata a fent említett "a fizetési eljárás befejeződött " oldalon. Banki utalás választása esetén a rendelés visszaigazolását követően számlát állítunk ki rendeléséről, majd e-mailben elküldjük Önnek a számlamásolatot, és az utaláshoz szükséges adatokat. Miután az utalás összege megérkezett számlánkra, csomagját átadjuk futárszolgálatunknak.

Vásárlásáról minden esetben visszaigazoló e-mailt küld Önnek a Napraforgó Kiadó, melyet a rendelését követően automatikusan küldünk ki az Ön által megadott címre a rendelés részletes adataival. (Amennyiben e-mailünket nem kapja meg a megrendelést követő 30 percen belül, kérjük, ellenőrizze levelező rendszerének spam mappáját.) A szerződés csak akkor tekinthető megkötött szerződésnek, amikor a Napraforgó Kiadó a fenti visszaigazoló e-mail az Ön elektronikus postaládájába megérkezik.

Bankkártyás fizetés      

Részletek: OTP vásárlói tájékoztató általános kártyás fizetésről

A Napraforgó Kiadó Általános Szerződési Feltételeit itt találja: http://www.napraforgokiado.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek

Szállítás és személyes átvétel            

Házhozszállítás

A csomagot csak belföldi címre tudjuk kiszállítani. A megrendelt termékeket, a rendelést követő 1-3 munkanapon belül, 8.00 és 17.00 óra között a megadott címre az MPL futárszolgálat szállítja ki.

A csomag feladásakor rendszerünk egy automatikus e-mailt küld a megadott e-mail címre. Az e-mailben elküldött küldeményazonosítóval a csomag nyomon követése is lehetséges.

Szállítási díjak

5.000 Ft alatti fizetendő rendelési összeg esetén: 990 Ft

5.000 Ft feletti fizetendő rendelési összeg esetén a kiszállítás ingyenes

A személyes átvétel menete nagykereskedelmi raktárunkban:

1. A megrendelést követően automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címre arról, hogy megrendelése beérkezett hozzánk. (Amennyiben e-mailünket nem kapja meg a megrendelést követő 30 percen belül, kérjük ellenőrizze levelező rendszerének spam mappáját.)

2. Megrendelését összekészítjük, majd erről tájékoztatjuk e-mailben.

3. A csomagot átveheti nagykereskedelmi raktárunk címén: 1047 Budapest (Újpest), Baross u. 91-95. 6/B. épület, hétfőtől csütörtökig 9.00-15.00, pénteken 9.00-12.00 óra között. Raktárunk az Alukönig ipari parkon belül található. Autóval érkezve a portaszolgálatnál nem kell megállni, be lehet hajtani. Tömegközlekedéssel érkezve a 30, 30A, 147, 230-as busszal Újpest-Központ megállótól az 5. megállóban, az „Irányi Dániel utca / Baross utca” megállóban kell leszállni a buszról. A megálló a telephely bejáratánál van.

4. A megrendelés ellenértékét a megrendelés feladásakor, a weboldalon indított bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással egyenlítheti ki, nagykereskedelmi raktárunkban a személyes átvételkor készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt, várjuk vissza máskor is!